PSYKOTERAPI

Hvis du går rundt med tyngende problemer, eller mangler nogle gode redskaber til at komme i gang med det, du har lyst til, så ring på telefon 51 21 88 44.

Psykoterapi kan anvendes og hjælpe ved mange ting, f.eks

Angst

Stress

Bekymring

Depression

Traume

Lavt selvværd

Sorg

Alkoholproblemer

Samlivsproblemer

 
Psykoterapi er en effektiv metode til behandling af psykiske vanskeligheder. Psykoterapi kan øge din livsglæde, og bidrage til din personlige udvikling, og samtidig hjælpe med til, at du i stadig højere grad tager ansvar, for at skaffe dig det liv du ønsker, samt at opnå de mål du sætter dig.

Målet for at gå i psykoterapi er, at du kan udvikle dig og vokse, samt du kan få redskaber til at bryde med uhensigtsmæssige mønstre.

Vi kan sammen arbejde med, hvordan du ser på dig selv, og måden du behandler dig selv på. Mange har ofte har lært tingene på en måde, måske i  barndommen, som ikke er god for dem, og kan derved have behov for, at få hjælp og støtte til at finde andre måder, som er bedre for dem.

Derved kan du får mulighed for at få et mere positivt billede af dig selv. Dette ændrede syn kan være med til at gøre, at mennesker tæt på dig begynder at behandle dig på en anden måde, fordi du begynder at respektere dig selv mere.

Ofte kan følelser som angst, skam og skyldfølelse virke som et spændetrøje. Ved at arbejde med disse ting i tæt samarbejde med din terapeut, kan du få sat ord på dine følelser, og gøre op med de begrænsninger, der tynger dig i dit liv.

Jeg kan tilbyde både individuel terapi og parterapi.

 

Har du hørt radioprogrammet på ClassicFM “Et skud fra hoften”, hvor jeg som “ekspert” besvarer spørgsmål fra lyttere. Her kan du høre om drømme.

Kontakt mig på tlf. 51 21 88 44 eller på email.
Jeg ser frem til at høre fra dig.

Ring til mig