PROBLEMER JEG KAN HJÆLPE MED

Som erfaren psykoterapeut er jeg i stand til at hjælpe dig eller jer med en lang række problemer.

Jeg en bred vifte af gode værktøjer, ligesom jeg trækker på min uddannelse og erfaring som sexolog, ergoterapeut og kognitiv terapeut.

Ting jeg kan hjælpe dig eller jer med, er f.eks.

Stress

Angst

Bekymring

Depression

Traume

Alkoholproblemer

Lavt selvværd

Sorg

Jalousi og andre problemer i parforholdet

Seksuelle problemer

Uanset om dit problem bunder dybt i fortiden, eller er opstået som følge af nylige hændelser, som for eksempel arbejdsløshed, dødsfald, brudt parforhold, hjerneblødning eller noget helt andet, fortjener du, at få taget hånd om problemerne på kompetent vis.

Ud over min uddannelse og erfaring som psykoterapeut, har jeg mange års erfaring med alkoholmisbrugere og sværere sindslidelser, såsom skizofreni og personlighedsforstyrrelser.

Kontakt mig på tlf. 42 29 88 44 eller på email.
Jeg ser frem til at høre fra dig.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Ring til mig