Psykoterapi Vejle

Jeg tilbyder samtaler i min klinik i Vejle.

Hvis du går rundt med tyngende problemer, eller mangler nogle gode redskaber til at komme i gang med det, du har lyst til, så ring til mig 42 29 88 44.

Psykoterapi kan anvendes og hjælpe ved mange ting, f.eks

Psykoterapi er en effektiv metode til behandling af psykiske vanskeligheder.

Psykoterapi kan øge din livsglæde, og bidrage til din personlige udvikling, og samtidig hjælpe med til, at du i stadig højere grad tager ansvar, for at skaffe dig det liv du ønsker, samt at opnå de mål du sætter dig.

Målet for at gå i psykoterapi er, at du kan udvikle dig og vokse, samt du kan få redskaber til at bryde med uhensigtsmæssige mønstre.

Vi kan sammen arbejde med, hvordan du ser på dig selv, og måden du behandler dig selv på. Mange har ofte har lært tingene på en måde, måske i  barndommen, som ikke er god for dem, og kan derved have behov for, at få hjælp og støtte til at finde andre måder, som er bedre for dem.

Derved kan du får mulighed for at få et mere positivt billede af dig selv. Dette ændrede syn kan være med til at gøre, at mennesker tæt på dig begynder at behandle dig på en anden måde, fordi du begynder at respektere dig selv mere.

Ofte kan følelser som angst, skam og skyldfølelse virke som et spændetrøje. Ved at arbejde med disse ting i tæt samarbejde med din terapeut, kan du få sat ord på dine følelser, og gøre op med de begrænsninger, der tynger dig i dit liv.

Jeg kan tilbyde såvel individuel- som parterapi, du kan kontakte mig på email eller tlf. 42 29 88 44.

Jeg er eksamineret psykoterapeut (MPF) og medlem af Dansk Psykoterapeutforening.Aktiv
Terapi

Kirsten Rejmers

Psykoterapeut MPF
Parterapeut
Sexolog
Ergoterapeut
Tlf. 42 29 88 44

Klinik:

Ørstedsgade 5,2

7100 Vejle


Mail

---------------- 

Psykoterapeutforeningens logoMedlem af
Dansk Psykoterapeutforening


Medlem af
Dansk Sexologiforening


Ergoterapeutforeningen logo