Parterapi

Parterapi til jer, der i stedet for skænderier og lukkethed – ønsker redskaber til at få styr på problemer og fælder - genfinde glæde, nærhed og varme.

I mange parforhold mangler der glæde eller gnist. Samtale kan være erstattet af skænderier - eller lukkethed og mangel på kommunikation.

Negative følelser kan fylde så meget, at det kan virke uoverkommeligt at få taget hul på, og få talt ting igennem, og ikke mindst at give plads til hinanden undervejs.

Måske har I også fjernet jer fra hinanden i forhold til jeres sexliv, måske går der længere og længere tid imellem I er sammen, og I mærker mindre lyst til hinanden.

At involvere en parterapeut i sit besvær kan være et svært og modigt skridt - men også givende. Der kan være med til at spare smerte og frustrationer, og i sidste ende brud, med alle de omkostninger det kan medføre.

I parterapi kan der løses op for de ting, der fylder. Der gives plads til begge parter, og I kan få redskaber til at kunne starte en god udvikling. Det opleves ofte, at der bliver lidt mere luft i forholdet med det samme.

I parterapi lærer I:

- at tale og lytte til hinanden - selv om I er uenige. Vi arbejder med, at man godt kan have forskellige holdninger, og stadig acceptere uenighed med respekt

- at få nogle redskaber, der kan bruges, i stedet for, som I måske har været vant til: at stå med vrede, skænderier, afvisning eller lukkethed

- at finde de ting, der er årsag til gnidninger og irritation - og tage hånd om dem

- at genfinde den glæde, nærhed og varme, der bragte jeg sammen

- at finde gnisten og lysten til at være sammen seksuelt

- at blive bevidste om fælderne - og få handlet på dem med det samme

Og ikke mindst, at kunne sammen med jer selv, samtidig med I er sammen med den anden

Kontakt mig på email eller tlf. 42 29 88 44.Aktiv
Terapi

Kirsten Rejmers

Psykoterapeut MPF
Parterapeut
Sexolog
Ergoterapeut
Tlf. 42 29 88 44

Klinik:

Ørstedsgade 5,2

7100 Vejle


Mail

---------------- 

Psykoterapeutforeningens logoMedlem af
Dansk Psykoterapeutforening


Medlem af
Dansk Sexologiforening


Ergoterapeutforeningen logo