Udtalelser

 

Psykoterapi

Jeg kontaktede Kirsten. Da jeg efter en skilsmisse var kommet i en situation, som jeg havde svært ved at håndtere.

Jeg havde brug for nogle redskaber, så jeg kunne komme videre med mit nye liv i en positiv og konstruktiv retning.

Med Kirstens dejlige, omsorgsfulde og nærværende personlighed, følte jeg mig hurtigt tilpas, og mærkede hurtigt en gensidig tillid, og behandlingen gik i gang.

Det var en fantastisk oplevelse. Jeg blev med Kirstens professionelle, rolige facon og stemme ført igennem et aktivt forløb, hvor jeg meget hurtig kunne se ideen med behandlingen, og effekten begyndte at virke.

Kirsten er fagligt dygtig, med mange evner, hun er en kompetent og kvalificeret terapeut med store ambitioner.

Derfor vil/kan jeg med glæde varmt anbefale et besøg hos Kirsten.

Tea, pædagogVi har verdens skønneste dreng Frederik på nu 12 år og som takket være Kirsten er blevet en glad dreng, med troen på sig selv igen.
Vi kontaktede Kirsten, da vores søn blev mere og mere ked af det, og begyndte at være ukoncentreret og opfarende og rigtig ked af det.
Frederik havde store problemer i skolen med hans daværende klasselærer, og havde til sidst ingen selvværd tilbage, og fra at være en af de bedste i klassen, faldt han nu kun nedad.
 
Vi skal ærligt indrømme, at vi var lidt skeptiske over, at vores søn skulle gå i terapi, og vi følte måske, at vi svigtede som forældre, når vi ikke selv kunne hjælpe vores dreng, men allerede efter den første telefonsamtale med Kirsten, vidste jeg bare, at det var det helt rigtige vi havde valgt. Frederik derimod havde bestemt ikke lyst til at skulle møde Kirsten, og havde lidt svært ved at forstå, hvorfor han skulle være der, men allerede efter et par gange så glædede han sig til at skulle besøge Kirsten.
 
Efter et skoleskifte og samtaler med Kirsten har vi i dag vores dejlige dreng tilbage. Det var hårdt arbejde, men Kirsten var der hele vejen igennem for os og Frederik med sin utrolige søde og hjertevarme måde at være på.
 
Bettina og Jesper (Forældre til Frederik 12 år)


Kirsten lader mig være i min egen proces, men er tilstede og griber ind på en brugbar måde, i forhold til at det er terapi og ikke bare aflastende tale for mig.

Kirsten er en blid, omsorgsfuld og ikke pressende terapeut. Kirsten har store ambitioner, og er meget velforberedt og det er meget inspirerende og smittende.

Jeg har gået meget til terapi igennem årene, men har aldrig rykket så meget, som nu, hvor jeg går i terapi hos Kirsten på 9. måned.

Tinna T, 50 år, ergoterapeut


Jeg har gået i terapi hos Kirsten i et års tid.

Kirsten er et utrolig varmt menneske, hvilket tydeligt skinner igennem i hendes terapi. Hun er ikke bange for at give af sig selv i de situationer, hvor det er relevant, hvilket får en/mig til at føle, at man/jeg betyder noget for hende. Hvilket har været vigtigt for mig.

Jeg har i terapien haft stor gavn af, at blive holdt fast i nogle af de ting, der gjorde ondt, og det føler jeg, at vi har haft stor succes med.

Jeg må også sige, at da jeg startede i terapi hos Kirsten, på trods af tidligere at have gået et år i psykoterapi et andet sted, og have gået hos 2 psykologer, så er jeg en meget anden person i dag, end jeg var.

Jeg plejede at føle mig forkert, uden at kunne finde årsagen dertil. Med Kirstens hjælp er det lykkedes mig at finde ind til kernen af problemet, og finde en forklaring på, hvorfor jeg er, som jeg er, hvilket gør det meget nemmere for mig, at føle og reagere til mit eget bedste i givende situationer.

Det har givet mig en utrolig ro og balance, at vide at det ikke er mig, der er noget galt med, når jeg føler som jeg føler.

Gry G, 37 år, maler

  •   

Parterapi

Jeg har gennemgået et parterapi forløb hos Kirsten, og kan af hele mit hjerte anbefale hende, som en utrolig varm, umiddelbar og nærværende terapeut.
Mødet var omfattet af en stor gensidig tillid og ro, som gav en atmosfære, som åbnede mit sind dybt i en positiv retning.
Kirstens personlige varme, og objektive professionalisme, kan jeg kun anbefale af hele mit hjerte.

Lene J, 51 år, revisor

  •  

Sexologistuderende hovedopgaveforløb i 3 grupper omkring seksualitet for singler

Kirsten har været god til at stille de rigtige spørgsmål, så de ikke kan misforstås, har været god til at lytte, vi har alle haft mulighed for at komme til orde/sige vores mening.

Hun er god til at komme ind til kernen/problemet, og sætte ord på en given ting. 

Morten, 46 år, landmand

Gruppearbejdet hos Kirsten har været dejligt direkte, ukompliceret, ligeværdigt og nærværende.
Jeg føler, jeg er blevet klogere, og mere til stede i min krop efter vores forløb.

Helt klart noget, jeg kan bruge fremadrettet.

Hanne, grafisk koordinator


Jeg er nok den type person, der gerne vil ”klare tingene selv”, men forløbet har lært mig, at det ikke er så ”farligt” at vende tingene med andre, og lytte til - og lære af andres erfaringer.

Samtidig med erfaringen, at det nytter at lytte, har det været styrkende at opleve, at blive lyttet til, også omkring disse emner.

Det jeg har fået med er, at det jeg ”roder med” nok ikke er så meget anderledes end andre, at det er godt at mærke efter og lytte til kroppen, og ikke udelukkende have den rationelle og logiske tilgang til tingene.

Møderne har været holdt i en sober og tillidsskabende atmosfære, det har været trygt at deltage.

Facilitatoren haft haft empati og omsorg omkring hele holdet, samtidig med fokus på - og indsigt i den enkelte deltagers problematikker og behov.

Det har været spændende og givende at deltage, det har givet indsigt og motivation til personlig udvikling.

Peter, 52 år, ingeniør


Kirsten har været en stor hjælp for mig, hun er godt til at finde rette balance mellem at være den professionelle behandler, og så at anerkende mine følelser, og mig, som det menneske jeg er. Jeg kan varmt anbefale Kirsten, hun er rigtig dygtig.

Thomas, 38 år, kok


Jeg har deltaget i et gruppeforløb i forbindelse med Kirsten Rejmers uddannelse til sexolog.

Kirsten har en rigtig god evne til at skabe en atmosfære, hvor talen falder naturligt, også
selvom emnerne er svære, og kan være fyldt med tabuer.

Den kombination, at Kirsten både er sexolog og psykoterapeut, har bevirket, at hun har givet
mig nogle gode indput og brugbare redskaber, jeg kan anvende til at arbejde mere målrettet
med at løse de problematikker, som jeg roder med.

Bente, 46 år, kantineleder


Jeg kan på det varmeste anbefale Kirsten som sexolog. Hun er en omsorgsfuld og kærlig, faglig stærk kvinde, der på hendes søde og direkte facon kommer ind til sagens kerne.
Du har været god hele vejen igennem, troværdig og autentisk. Udstråler rummelighed, skarphed og er faglig stærk. Du er et smukt menneske, og er smilende, dygtig og dejlig nærværende.

Anne, 49 år, leder af institution


Ergoterapi

Kære Kirsten

Selvom vores samarbejde omkring Frederikke ikke er helt slut, vil jeg fortælle dig, at det har været en helt
særlig god oplevelse at arbejde sammen med dig omkring Frederikkes problemer med at styre synke og
svælgmuskulaturen efter hendes lange sygdomsforløb.

For mit vedkommende som mor, er det jo helt klart bare en fornøjelse at se, hvordan Frederikkes
funktionsniveau bliver bedre uge for uge under træningsperioden. Fra at have haft meget store
vanskeligheder med at holde mad og mundvand i munden, savler Frederikke nu meget lidt, og hun er for
første gang nogensinde blevet så god til at spise, så hun kan lukke munden helt om et sugerør eller en ske.

Du har instrueret mig i nogle konkrete øvelser mm, jeg kan lave med Frederikke, og disse øvelser er til stor
glæde for Frederikke. Hun slapper af i sine spændte muskler, og det er i sig selv dejligt for en spastiker, og
hjælper desuden til en bedre, mere stabil vejrtræning.

For Frederikkes vedkommende betyder det også, at de bedre funktioner omkring synke- og
svælgmuskulaturen helt sikkert har givet bedre livskvalitet – ikke mindst pga. bedre spisefunktion. Hun
stornyder måltiderne. Helt konkret er Frederikkes nat-respiration ved en måling på Respirationscenter Øst
konstateret i bedring.

At vi begge har oplevet din nærværende og omsorgsfulde måde, er bare ren bonus til et super godt forløb.

De allerbedste hilsner fra
Frederikke og PernilleKirsten har været min ergoterapeut, med daglig træning, igennem det første ½ år af min tid som handicappet, derefter med større intervaller.
Da jeg mødte Kirsten første gang for ca. to år siden, var jeg i en situation med "lammelse" fra halsen og ned "tetraplegiker" (efter fejloperation for spinalstenose). Er kørestolsbruger.
 
Kirsten trænede mig bl.a. for bevægelsesproblemer, styring af arme, hænder, fingre og styrke i samme, samt finmotorik med hænder og fingre.
Hun trænede kropsbalance og styring af spastiske bevægelser.
Hun trænede færdigheder i køkken, madlavning, borddækning, oprydning osv. Træning i indkøb i forretning fra kørestol, osv.
 
Kirsten har, på grund af sin faglige dygtighed, professionalisme og træningsmetoder, virkelig kunnet træne mig så meget, at jeg i dag er kommet op på et niveau, hvor jeg i dagligdagen kan styre disse problemer.
Kirsten har en god fantasi til at finde på træningsmetoder, der lige kan give det lidt ekstra, så man får endnu flere af sine færdigheder igen, og at det ikke bliver kedeligt at træne. Eks. på færdigheder, som jeg troede ikke kunne blive mulige igen, men det gjorde de, jeg kan i dag holde og "bruge" en billardkø, et bordtennisbat, og spise med kniv og gaffel, super lækkert.
 
Kirsten er en SUPER GOD ergoterapeut
 
Men Kirsten har altså mange andre færdigheder, end lige det ovenstående...
 
Der er imidlertid opstået den situation, at jeg skal flytte fra mit hus til en mindre lejlighed.
Kirsten har i den forbindelse også været min terapeut/hjælper.
Det at skulle flytte fra noget stort, til SÅ småt, har for mig været et problem, særligt når jeg i forvejen har problemer med nedsat koncentration, hukommelse, orientering, planlægningsevne, dømmekraft og problemløsning.
 
Kirsten har bl.a. hjulpet mig med psykisk at få styr på mig selv, for det har virkelig været en stor omvæltning for mig. Kirsten har igen været problemløseren, også med det praktiske, som jeg ikke selv kunne overskue, igennem hele forløbet, hun har hjulpet mig med både indkøb af møbler, indretning og tilpasning i de nye omgivelser. Den hjælp, både psykisk og praktisk, har for mig været SÅ uundværlig, at jeg er kommet langt videre i mit "nye liv", end jeg troede muligt så hurtigt.
 
Kirstens personlighed, nærvær og behagelige rolige, varme væsen, giver en så meget tryghed og afslappethed, at man bare føler sig godt tilpas i hendes nærvær. Uden Kirstens hjælp var jeg aldrig kommet så langt, som jeg er i dag.
 
INGEN skal være i tvivl om at bruge Kirsten, som den ene eller den anden form for terapeut. Jo, hun har rigtig mange evner, og er SUPER GOD til sit job. Kirsten du er en ENER. Tak Kirsten.

Palle Bo Larsen, 61 år, tidligere brandmand, Ølstykke


Generelt

Kirsten er en yderst kvalificeret, erfaren og kompetent ergoterapeut, som med sin psykoterapeutiske overbygning kan tilbyde en unik og effektiv behandling af alt fra genoptræning af kroppen til træning af psykofysiske dysfunktioner, samt psykologisk kriseterapi og støttende, styrkende samtaleterapi.
Pga. Kirstens høje kvalitetskrav og dygtighed, kan man regne med, at få det fulde udbytte af hendes behandling.

Ea L, 40 år, ergoterapeut og psykoterapeut

  •  Aktiv
Terapi

Kirsten Rejmers

Psykoterapeut MPF
Parterapeut
Sexolog
Ergoterapeut
Tlf. 42 29 88 44

Klinik:

Ørstedsgade 5,2

7100 Vejle


Mail

---------------- 

Psykoterapeutforeningens logoMedlem af
Dansk Psykoterapeutforening


Medlem af
Dansk Sexologiforening


Ergoterapeutforeningen logo