Om mig

Psykoterapeut MPF, parterapeut, sexolog, ergoterapeut


   Kirsten Rejmers

 

Jeg er født i 1963, og har en voksen søn, der er spastiker.

Jeg bor i Vejle.

Jeg har taget uddannelse som sexolog. Har taget min uddannelse på Sexologiskolen i København og Aarhus i 2014.

Jeg er uddannet individuel- og parterapeut, hvor uddannelsen dækker en kognitiv terapeutuddannelse og hvor der arbejdes med jeg-funktionerne. Min uddannelse har jeg taget på Institut for Gestaltanalyse (IFGA). Jeg afsluttede i 2013.

Jeg uddannet krops- og gestaltterapeut fra IFGA i Skanderborg i 2010.

Jeg er autoriseret ergoterapeut fra CVU-Vita Holstebro i 2006.

Jeg har senest arbejdet som ergoterapeut på Frederikssund Hospital, på Afdeling for Neurorehabilitering, tidligere Esbønderup Sygehus, og har arbejdet med mennesker med erhvervet hjerneskade, f.eks. blodprop eller blødning i hjernen.

Her har jeg rehabiliteret/genoptrænet  mennesker med hjerneskader i form af blodpropper, blødninger samt andre skader i hjernen f.eks. efter trafikuheld, cancer i hjernen eller critical illness.

Træningen har bestået af fysisk træning, spisevurdering, synkevurdering og -træning, samt træning af kognitive funktioner, som kan være planlægning, hukommelse, overblik mm.

Jeg startede i 2009 en tværfaglig pårørendegruppe, hvor jeg har siddet sammen med en neuropsykolog  og en social- og sundhedsassistent.

Har ligeledes tidligere været tovholder i en gruppe under Familieklub for misbrugere og deres pårørende/netværk.

Arbejde

Jeg arbejder som mentor i TUCJob i Vejle, som er en privat aktør under Jobcentret, hvor jeg arbejder med individuelt tilrettelagte forløb i forhold til at gøre borgeren arbejdsmarkeds- eller uddannelsesparate.

I 2008 arbejdede jeg som støtte-kontaktperson for mennesker med svær sindslidelse med dobbeltdiagnoser (primært skizofreni), på et socialpsykiatrisk bosted i Gentofte Kommune.

I 2007 arbejdede jeg som støtte-kontaktperson for mennesker med personlighedsforstyrrelser, samt andre psykiatriske lidelser, på et socialpsykiatrisk bosted i Fredericia Kommune.

Jeg har, i et par år før det, arbejdet indenfor socialpsykiatri, som støtte/kontaktperson for mennesker med sindslidelse i deres eget hjem.

I 2004-2005 var jeg vikar på Dag- og Botilbuddene i Hinge.

Har lavet meget andet, før jeg begyndte på min uddannelse som ergoterapeut. Blandt andet som arkivbetjent, folketingsbetjent og i butik.

Læs CVAktiv
Terapi

Kirsten Rejmers

Psykoterapeut MPF
Parterapeut
Sexolog
Ergoterapeut
Tlf. 42 29 88 44

Klinik:

Ørstedsgade 5,2

7100 Vejle


Mail

---------------- 

Psykoterapeutforeningens logoMedlem af
Dansk Psykoterapeutforening


Medlem af
Dansk Sexologiforening


Ergoterapeutforeningen logo