Fysisk skader efter hjerneblødning eller blodprop i hjernen


Hvis du har behov for fysisk genoptræning efter senhjerneskade

Er du ramt af hjerneblødning eller blodprop i hjernen, eller anden erhvervet hjerneskade, kan du også være ramt på din fysiske formåen, for det meste i den ene side af kroppen.

Det kan medføre en masse problemer i dagligdagen, du kan have besvær med at udføre ting, som  har været selvfølgelige tidligere. Pludselig kan det være svært at tage finde ud af hvilket hul i blusen, man skal ind i. Eller skoene er en umulig kamp.

Som ergoterapeut med speciale i neurologisk genoptræning, kan jeg træne dig i de ting, der volder dig problemer i hverdagen – måske har brug for, at vi finder en mere hensigtsmæssig indretning af dit hjem, måske skal der flyttes rundt i køkkenskabe, så du kan nå tingene, eller i forhold til din arbejdsplads. Du kan have brug for hjælp, for at kunne gøre dig uafhængig af andres hjælp, f.eks. enhåndshjælpemidler, som kompenserende strategier.


Fysisk genoptræning efter skulderskade eller andet handicap

Har du fået en skulderskade, er det noget, jeg kan hjælpe dig med at genoptræne. Jeg har arbejdet meget med genoptræning af skulder, fordi der er mange, der har fået hjerneskade, som også får problemer med deres skulder.

Du kan også have behov for anden fysisk genoptræning, det hjælper jeg dig gerne med.


Du er velkomme til at kontakte mig på tlf. 42 29 88 44 eller på mail.Aktiv
Terapi

Kirsten Rejmers

Psykoterapeut MPF
Parterapeut
Sexolog
Ergoterapeut
Tlf. 42 29 88 44

Klinik:

Ørstedsgade 5,2

7100 Vejle


Mail

---------------- 

Psykoterapeutforeningens logoMedlem af
Dansk Psykoterapeutforening


Medlem af
Dansk Sexologiforening


Ergoterapeutforeningen logo