Bars behandling


Slås du med fysiske eller psykiske symptomer stress, ADHD, angst eller depression? Har lægen sagt, at det må du lære at leve med? Så fortvivl ikke.
Der er mulighed for bedring med Bars behandling.

Bars behandling består af 32 punkter fordelt på dit kranie. Når de bliver berørt let og i begge sider på samme tid, frigør det de spændinger, som opstår, når vi bliver fastlåste i dele af vores liv.
Eksempler kan være følelser, overbevisninger, tanker, beslutninger, som du igennem tiden har gået og samlet op, og som nu ligger og generer dig.

Punkterne, der bliver berørt, har hver især en del, de repræsenterer. Eksempler kan være kroppen, glæde og sorg, kommunikation, form og struktur, energi, kontrol mm.

Selve behandlingen foregår, mens du ligger på en briks, og får berørt disse 32 punkter.

Nogle kan mærke, at de bliver behandlet, andre ikke. De fleste bliver påvirket sådan, at de enten bliver mere friske, eller mere trætte umiddelbart efter behandling. Dette fortager sig hurtigt efter.

De fleste klienter, jeg har haft, mærker hurtigt en ændring i deres hverdag.

Min allerførste klient på 8 år, som ”kravlede rundt på væggene” i skolen, spurgte mig efter 2. behandling, om det jeg lavede, kunne gøre, at maven føltes mere glad. Det måtte jeg svare, at det ikke var umuligt, og dejligt at høre, hvis det føltes sådan i hans mave. Både familien og skolen kan tydeligt mærke forskel, og der går længere og længere tid imellem behandlinger.

Mange af mine klienter kommer med udmatningstegn, depressionstegn, koncentrationsbesvær, og en stor del af dem oplever hurtigt ændringer i deres liv, til den positive side. Får mere energi, kan koncentrere sig bedre, bliver mindre triste, får mere handlekraft.

Det er en fornøjelse at sende veltilpasse klienter ud ad døren, som ser mere lyst på livet.

Kontakt mig på email eller tlf. 42 29 88 44.Aktiv
Terapi

Kirsten Rejmers

Psykoterapeut MPF
Parterapeut
Sexolog
Ergoterapeut
Tlf. 42 29 88 44

Klinik:

Ørstedsgade 5,2

7100 Vejle


Mail

---------------- 

Psykoterapeutforeningens logoMedlem af
Dansk Psykoterapeutforening


Medlem af
Dansk Sexologiforening


Ergoterapeutforeningen logo